aboutus

Foshan Suntech Machinery Co., Ltd.

Foshan Suntech Machinery Co., Ltd. Foshan Suntech Machinery Co., Ltd. Foshan Suntech Machinery Co., Ltd. Foshan Suntech Machinery Co., Ltd. Foshan Suntech Machinery Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Foshan Suntech Machinery Co., Ltd.
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Co. μηχανημάτων Suntech Foshan, ΕΠΕ.
Ιδρύθηκε Έτος: 2015
Εξαγωγή pc: 40% - 50%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Το Suntech είναι επαγγελματικός κατασκευαστής της κάθετης μορφής γεμίζει τη μηχανή σφραγίδων με περισσότερο από δέκα έτη εμπειρίας. Τοποθετημένο FoShan που είναι πολύ στενό σε Guang Zhou και το Χογκ Κογκ.

Οι μηχανές VFFS με ποικίλες γεμίζοντας μεθόδους (Weigher Multihead, υλικό πληρώσεως τρυπανιών, ογκομετρικά φλυτζάνια, αντλία κ.λπ.) είναι ενσωματωμένες στη συσκευασία το μεγαλύτερο μέρος των τροφίμων προϊόντων και μη φαγώσιμος συμπεριλαμβανομένης της δύναμης, του κόκκου, και των υγρών προϊόντων σε μια ευρεία ποικιλία των μορφών τσαντών συμπεριλαμβανομένης της τσάντας μαξιλαριών, τσάντα μαξιλαριών με την ευρο- διάτρηση αυλακώσεων/τρυπών ή την τσάντα κ.λπ. σφραγίδων Gusseted, σακουλιών και τετραγώνων.

Οι προσιτές, εύχρηστες μηχανές συσκευασίας μας είναι κατάλληλες για την επιχείρηση που θέλει να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες συσκευασίας τους για πρώτη φορά ή στο μεγαλύτερο παραγωγό που ψάχνει την περισσότερες παραγωγικότητα και αποδοτικότητα.
Κίνα Foshan Suntech Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Foshan Suntech Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1
 
Κίνα Foshan Suntech Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2
 
 

Ιστορία

SUNCHON τα ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, που ιδρύονται το 2006, που καταχωρούνται το 2015, έχουν περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας και έχουν ερευνήσει vff τη μηχανή με ποικίλες γεμίζοντας μεθόδους (πολυ Weigher κεφαλιών, χορήγηση της δόσης βιδών με το υλικό πληρώσεως τρυπανιών, ογκομετρικό φλυτζάνι, αντλία, κ.λπ..) ενσωματώνοντας το μεγαλύτερο μέρος των τροφίμων και των μη φαγώσιμων μηχανών συσκευασίας.
Στις αρχές του 2015 αρχίζει στο εξωτερικό να εμπορευτεί, εξάγων στη Νότια Αμερική, τη νοτιοκεντρική Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική και άλλα μέρη του κόσμου.
Το 2016 επιτυχώς ανέπτυξε σταθερά ζυγίζοντας συσκευάζοντας μηχανήματα ακρίβειας. Η σταθερότητα είναι στη πρώτη γραμμή της βιομηχανίας μηχανών συσκευασίας.
Στις αρχές του 2017, SunChon ερεύνησε ένα είδος ζυγίζοντας μηχανής συσκευασίας υψηλής ταχύτητας, η μέση ταχύτητα είναι δύο φορές υψηλότερη από τη συνηθισμένη μηχανή, που σπάζει την παράδοση της ταχύτητας μηχανών συσκευασίας, η οποία έχει βελτιώσει πολύ την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα. Αυτό που είναι περισσότερος, SunChon έχει λάβει διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον τομέα της συσκευάζοντας βιομηχανίας μέχρι στιγμής.
 
 

Υπηρεσία

Pre-Sales υπηρεσία
* Προσφέρετε την ακριβή αναφορά εάν ξέρουμε τις λεπτομέρειες σας προϊόντα.
* Μας στείλετε τα προϊόντα σας κάνοντας το δείγμα τσαντών.
* Επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας οποτεδήποτε.
Υπηρεσία μεταπωλήσεων
* Εκπαιδευτικός πώς να εγκαταστήσει και να χρησιμοποιήσει τη μηχανή πριν από την παράδοση.
* Μηχανή παράδοσης με το εγχειρίδιο. Βίντεο προσφοράς.
* Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό.

Η ομάδα μας

Το πακέτο SunChon συνολικά 40 υπάλληλοι, ομάδα Ε&Α με την πλούσια εμπειρία αναπτύσσει τα νέα προϊόντα και για προσαρμόστε τη χορήγηση του χαρακτήρα των προϊόντων και της περιοχής σας. Οποιοιδήποτε συμβουλεύονται και εξετάζουν παρμένος να απαντήσουν από τις επαγγελματικές πωλήσεις μας σύντομα. Κάθε ένας έθεσε της μηχανής εργασία 24Hours ή 72Hours πριν από την παράδοση.
 

Τμήμα Ε&Α

 

Το διαμέρισμα PackR &D SunChon είναι ένα από το περισσότερο τμήμα, 80% του μηχανικού είναι κλιμακωτά από το πανεπιστήμιο, σημαντικός στη φόρμα η ειδικότητα, οι περισσότερες από τα έχει 3 έτη εμπειρίας στην παραγωγή της φόρμας. Είναι ειδικευμένοι και πλήρης της καινοτομίας το πνεύμα, μπορεί να κάνει να φορμαρίσει σύμφωνα με το σχεδιασμένο σχέδιο και απαίτηση του μεγέθους

 

Τμήμα αγοράς

 

Το τμήμα αγοράς, που κάνει την έρευνα αγοράς, και προσδιορίζει τους νέους πελάτες, παρέχει ότι η αποτελεσματική υποστήριξη για το τμήμα πωλήσεων επεκτείνεται.

 

Τμήμα πώλησης

 

Επικοινωνήστε με τους πελάτες για τα προϊόντα, ο πελάτης βοήθειας επιλέγει κατάλληλο και παρέχει την καλύτερη λύση, και επικοινωνεί με το τμήμα παραγωγής.

 

Τμήμα παραγωγής

 

Το προσωπικό λειτουργίας τμήματος παραγωγής εκπαιδεύει αυστηρά πριν από ενεργοποιεί τη μηχανή, θα δώσουν προσοχή σε κάθε λεπτομέρειες, για να εξασφαλίσουν την ποιότητα.

 

QC τμήμα

 

Τα προϊόντα θα ελεγχθούν αυστηρά, τα προϊόντα τέρματος θα εξεταστούν πριν από την παράδοση, για να σιγουρευτούν κάθε προϊόντα πρόκειται είναι κατάλληλα.

 

Κίνα Foshan Suntech Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης

 

Επικεντρωθείτε καθιερώνει γρήγορα, επαγγελματική υπηρεσία μεταπωλήσεων, ασχολούμενο πρόβλημα των πελατών και τελικά επίλυση του προβλήματος, στόχος να πάρει την πέντε αστέρων υπηρεσία.

 

Κίνα Foshan Suntech Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 
 

Στοιχεία επικοινωνίας