Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd
Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Περίπου εμείς
Επαφές
Επαφές: Ms. Mia Liu
Φαξ: 86-020-39181558
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd

Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd
Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd
Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd
Main Market:
Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο
Business Type:
Κατασκευαστής , Εξαγωγέας , Πωλητής
Brands:
longchuang
No. of Employees:
>100
Ετήσιες πωλήσεις:
4000000-9000000
Έτος ίδρυσης:
2009
Export p.c:
60% - 70%
Company Details

Κίνα Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

ΠερίπουΛονγκ Τσουάνγκ

Εταιρεία Guangzhou Longchuang Intelligent Equipment Co., Ltd.(εφεξής ως Longchuang) βρίσκεται στην τρίτη παγκόσμιας κλάσης μητρόπολη στη χώρα και το είκοσι έβδομο στον κόσμο-η όμορφη παράκτια πόλη του Δέλτα του ποταμού Περλ: Guangzhou, με ανεπτυγμένο οικονομικό σύστημα και βολικό σύστημα μεταφορών (αεροπλάνο, σιδηρόδρομο υψηλής ταχύτητας, τρένο, αστικός σιδηρόδρομος, μετρό, μεγάλο θαλάσσιο λιμάνι κλπ.).

Η Longchuang πιστεύει ότι είναι ευθύνη μας να παρέχουμε έξυπνο εξοπλισμό παραγωγής και έξυπνο εξοπλισμό συσκευασίας για επιχειρήσεις παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων,φάρμακα, καθημερινές χημικές ουσίες, παιχνίδια, ηλεκτρονικές συσκευές, εξαρτήματα υλικού, εξαρτήματα επίπλων και άλλες βιομηχανίες.Η τάση του παγκόσμιου χωριού και του παγκόσμιου εργοστασίου προορίζεται για αυτό Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο μπορούν να εξυπηρετήσουν και να καλύψουν τις ανάγκες όλο και περισσότερων μικρών, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.

Οι συσκευαστές μας έχουν τις λειτουργίες της αυτόματης αναπλήρωσης υλικών, αυτόματη μέτρηση, ζύγιση, ποσοτικοποίηση, αυτόματη σφράγιση, αυτόματη κοπή σακούλας,αυτόματη μεταφορά των τελικών προϊόντωνΟ ρόλος της προστιθέμενης αξίας

Η εταιρεία ακολουθεί την έννοια "η γη είναι μια οικογένεια", ερευνά βαθιά τη ζήτηση της αγοράς και τις προτιμήσεις των καταναλωτών, παρέχει επαγγελματικό και υψηλής ποιότητας εξοπλισμό,εφαρμόζει εγγύηση ενός έτους για το προϊόν, υπηρεσίες δια βίου συντήρησης και παρέχει στους πελάτες κατάρτιση προσωπικού και εξοπλισμού, τεχνική συμβουλευτική και συντήρηση μετά την πώληση.Μακροπρόθεσμη προμήθεια ανταλλακτικών εξοπλισμού και άλλη υπηρεσία μετά την πώλησηΟι ανάγκες των χρηστών είναι η αιώνια επιδίωξή μας, και οι ανησυχίες των καταναλωτών είναι το σημείο εκκίνησης για την πρόοδό μας.και είμαστε αφοσιωμένοι να σας παρέχουμε πιο κατάλληλο, πιο ικανοποιητικό και οικονομικά αποδοτικό εξοπλισμό, καθώς και την παροχή υψηλής ποιότητας προ πωλήσεων, πωλήσεων και υπηρεσιών μετά την πώληση για να γίνει ο πιο ικανοποιητικός συνεργάτης σας.

 

Σκοπός:Συγκεντρώστε όλες τις δυνάμεις που μπορούν να ενωθούν, και με όλη μας την καρδιά να σας παρέχουμε πιο κατάλληλες, πιο ικανοποιητικές και πιο οικονομικές έξυπνες συσκευές.

Ιδέα:Μια οικογένεια στη γη

Αποστολή:Μέσα από μακροπρόθεσμες σχέσεις, να παρέχει πιο ικανοποιητικές έξυπνες συσκευές σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Μέσα από μακροπρόθεσμη ανάπτυξη win-win,Το Λονγκτσούανγκ θα γίνει ένα καλύτερο μέρος επαγγελματικής ανάπτυξης για τους υπαλλήλους.

Όραμα:Για να παρέχει τις πιο ικανοποιημένες έξυπνες συσκευές για επιλεγμένους πελάτες μέσω μακροπρόθεσμων επαφών, έτσι ώστε να κάνει τους υπαλλήλους Longchuang έχει ένα ζεστό σπίτι, συνεργάτες που εμπιστεύονται από τους πελάτες,και ένα έξυπνο εξοπλισμό συνεισφέρουν στην ανάγκη από την αγορά.

 

 

 

OEM/ODM

Pre-Sales υπηρεσία

1. Ακριβής αναφορά προσφοράς εάν ξέρουμε τις λεπτομέρειες σας προϊόντα.
2. Μας στείλετε τα προϊόντα σας κάνοντας το δείγμα τσαντών.
3. Επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας οποτεδήποτε.


Υπηρεσία μεταπωλήσεων

1. Εκπαιδευτικός πώς να εγκαταστήσει και να χρησιμοποιήσει τη μηχανή πριν από την παράδοση.
2. Μηχανή παράδοσης με το εγχειρίδιο. Βίντεο προσφοράς.
3. Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό.

 

Κίνα Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

History

Ευφυείς εξοπλισμοί συσκευασίας Longchuang Guangzhou. , ιδρυμένος το 2009, είμαστε ειδικευμένοι στο σχεδιασμό και την κατασκευή της αυτόματης μηχανής συσκευασίας για κοκκώδη, τη σκόνη και το υγρό υλικό.
Στις αρχές του 2011 αρχίζει στο εξωτερικό να εμπορευτεί, εξάγων στη Νότια Αμερική, τη νοτιοκεντρική Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική και άλλα μέρη του κόσμου.


Το 2013 επιτυχώς ανέπτυξε σταθερά ζυγίζοντας συσκευάζοντας μηχανήματα ακρίβειας. Η σταθερότητα είναι στη πρώτη γραμμή της βιομηχανίας μηχανών συσκευασίας.
Στις αρχές του 2015, ερεύνησε ένα είδος ζυγίζοντας μηχανής συσκευασίας υψηλής ταχύτητας, η μέση ταχύτητα είναι δύο φορές υψηλότερη από τη συνηθισμένη μηχανή, που σπάζει την παράδοση της ταχύτητας μηχανών συσκευασίας, η οποία έχει βελτιώσει πολύ την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα. Αυτό που είναι περισσότερος, longchuang έχει λάβει διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον τομέα της συσκευάζοντας βιομηχανίας μέχρι στιγμής.

Our Team

Η ευφυής Co. εξοπλισμών συσκευασίας Longchuang Guangzhou, ΕΠΕ συνολικά 60 υπάλληλοι, ομάδα Ε&Α με την πλούσια εμπειρία αναπτύσσει τα νέα προϊόντα και για προσαρμόστε τη χορήγηση του χαρακτήρα των προϊόντων και της περιοχής σας. Οποιοιδήποτε συμβουλεύονται και εξετάζουν παρμένος να απαντήσουν από τις επαγγελματικές πωλήσεις μας σύντομα. Κάθε ένας έθεσε της μηχανής εργαζόμενος 24 ώρες πριν από την παράδοση.

Τμήμα Ε&Α
90% του μηχανικού είναι κλιμακωτός από το πανεπιστήμιο, σημαντικό στην ειδικότητα φορμών, οι περισσότεροι από τους έχουν 5 έτη εμπειρίας στην παραγωγή της φόρμας. Είναι ειδικευμένοι και πλήρης της καινοτομίας το πνεύμα, μπορεί να κάνει να φορμαρίσει σύμφωνα με το σχεδιασμένο σχέδιο και απαίτηση του μεγέθους.

 

Τμήμα αγοράς
Το τμήμα αγοράς, που κάνει την έρευνα αγοράς, και προσδιορίζει τους νέους πελάτες, παρέχει ότι η αποτελεσματική υποστήριξη για το τμήμα πωλήσεων επεκτείνεται.

 

Τμήμα πώλησης
Επικοινωνήστε με τους πελάτες για τα προϊόντα, ο πελάτης βοήθειας επιλέγει κατάλληλο και παρέχει την καλύτερη λύση, και επικοινωνεί με το τμήμα παραγωγής.


Τμήμα παραγωγής
Το προσωπικό λειτουργίας τμήματος παραγωγής εκπαιδεύει αυστηρά πριν από ενεργοποιεί τη μηχανή, θα δώσουν προσοχή σε κάθε λεπτομέρειες, για να εξασφαλίσουν την ποιότητα.

 

QC τμήμα
Τα προϊόντα θα ελεγχθούν αυστηρά, τα προϊόντα τέρματος θα εξεταστούν πριν από την παράδοση, για να σιγουρευτούν κάθε προϊόντα πρόκειται είναι κατάλληλα.

 

Κίνα Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0