Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Foshan Sunchon Machinery Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

1 2
Εργοστάσιο
Εργοστάσιο

Εργοστάσιο

εργοστάσια με πάνω από 8000 τετραγωνικά μέτρα

 • Γραμμή Παραγωγής

  SUNCHON τα ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, που ιδρύονται το 2006, που καταχωρούνται το 2015, έχουν περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας και είναι ερευνημένη vff μηχανή με ποικίλες γεμίζοντας μεθόδους (πολυ Weigher κεφαλιών, χορήγηση της δόσης βιδών με το υλικό πληρώσεως τρυπανιών, ογκομετρικό φλυτζάνι, αντλία, κ.λπ..) ενσωματώνοντας το μεγαλύτερο μέρος των τροφίμων και των μη φαγώσιμων μηχανών συσκευασίας.

  Το πακέτο SunChon συνολικά 40 υπάλληλοι, ομάδα Ε&Α με την πλούσια εμπειρία αναπτύσσει τα νέα προϊόντα και για προσαρμόστε τη χορήγηση του χαρακτήρα των προϊόντων και της περιοχής σας. Οποιοιδήποτε συμβουλεύονται και εξετάζουν παρμένος να απαντήσουν από τις επαγγελματικές πωλήσεις μας σύντομα. Κάθε ένας έθεσε της μηχανής εργασία 24Hours ή 72Hours πριν από την παράδοση.

 • OEM / ODM

  Γιατί μπορούμε να επιλέξουμε την καλύτερη μηχανή παρακαλώ μας πέστε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα σας όπως το όνομα των προϊόντων, βάρος κάθε τσάντας. Μορφή της τσάντας. Εάν έχετε η διάσταση της τσάντας θα είναι το καλύτερο. Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα μηχανικών με την πλούσια εμπειρία, προσαρμόζουμε μια διάφορη λύση συσκευασίας γιατί είστε διαθέσιμος.

   

 • Ε & Α

  Η ομάδα Ε&Α μας είναι αποτελείται από σχεδόν 10 προσωπικό από την ομάδα προγράμματος. Αναπτύξτε το προσωπικό προμήθειας, τους μηχανικούς σχεδίου Structral, τους εξεταστικούς μηχανικούς προϊόντων και τους επαγγελματικούς συγκεντρώνοντας μηχανικούς προϊόντων.

  Η ομάδα προγράμματος είναι υπεύθυνη για τις εξελίξεις προϊόντων και ολόκληρο το proccesure ανάπτυξης προϊόντων, και το προσωπικό προμήθειας ανάπτυξης είναι κυρίως για προσεκτικά να επιλέξει και να αγοράσει την πρώτη ύλη για τις εξελίξεις νέων προϊόντων, ενώ οι δομικοί μηχανικοί παίρνουν τη δαπάνη του σχεδιασμού των εμφανίσεων νέων προϊόντων και των εσωτερικών σχεδίων δομών. Αφότου συναρμολογούνται τα νέα προϊόντα, οι εξεταστικοί μηχανικοί προϊόντων professinal μας θα πραγματοποιήσουν μια σειρά ακριβών δοκιμών σε κάθε προϊόντα για να εξασφαλίσουν τον υψηλό - ποιότητα των νέων καινοτόμων προϊόντων.

  Η ομάδα Ε&Α μας γίνεται ισχυρότερη και πιό τεχνικός με τη μίσθωση περισσότερων η έρευνα personnels και η επαγγελματικότερη δοκιμή, ταλέντα πιστοποίησης προϊόντων. Εάν οι πελάτες μας να έχει οποιαδήποτε ιδέα για την ανάπτυξη των νέων προϊόντων, μας προσφέρετε τα δείγματα ή οι ιδέες, η Ε&Α μας δεν θα αφήσουν ποτέ τους πελάτες μας κάτω, μπορούμε ακριβώς να αναπτύξουμε τι ανάγκη των πελατών μας. Οι πελάτες μας είναι πάντα και πλήρης εμπιστοσύνης με την ικανότητά μας έρευνας και ανάπτυξης. Και η ομάδα Ε&Α μας βελτιώνει τα σχέδια προϊόντων μας συνεχώς σύμφωνα με την ανάγκη των αγορών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Foshan Sunchon Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mark

Τηλ.:: 86-757-86604198

Φαξ: 86-757-86604098

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

μηχανή συσκευασίας τροφίμων

Αυτόματη μηχανή συσκευασίας τροφίμων με Weigher Multihead την πιστοποίηση CE

Κάθετη ξεφγμένη μηχανή συσκευασίας πρόχειρων φαγητών, πολυ Weigher κεφαλιών μηχανή συσκευασίας τροφίμων

Μηχανή συσκευασίας τσαντών Gusseted/μαξιλαριών για τα τρόφιμα, μηχανή συσκευασίας Vffs

Ζυγίζοντας μηχανή συσκευασίας νουντλς, μηχανή συσκευασίας τροφίμων ανοξείδωτου

αυτοματοποιημένη μηχανή συσκευασίας

Αυτόματη μηχανή συσκευασίας ζυμαρικών, 14 Weigher κεφαλιών αυτόματες μηχανές συσκευασίας

Αυτοματοποιημένη CE πλήρως μηχανή συσκευασίας για πνευματικό άλατος/ρυζιού Drive

Αυτοματοποιημένο τρόφιμα συσκευασίας υλικό ανοξείδωτου μηχανών αντιδιαβρωτικό

50 / 100g αυτόματη μηχανή συσκευασίας τσιπ, 10 ζύγισμα κεφαλιών και μηχανή συσκευασίας

η κάθετη μορφή γεμίζει τη μηχανή σφραγίδων

Η πολυ κάθετη μορφή λειτουργίας γεμίζει τη μηχανή σφραγίδων για τα φασόλια καφέ 2000ml/την τσάντα

Πνευματική αυτόματη κάθετη μηχανή συσκευασίας, μηχανή συσκευασίας ζάχαρης με την κλίμακα

Η παγωμένη κάθετη μορφή λαχανικών γεμίζει εγκεκριμένο CE ηλεκτρικό μηχανών σφραγίδων Drive

Η πολυ Weigher κεφαλιών κάθετη μορφή γεμίζει και σφραγίζει τις μηχανές, μηχανή συσκευασίας τσιπ

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας αυτοματοποιημένη μηχανή συσκευασίας προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2019 automatedpackingmachine.com. All Rights Reserved.